Industriële Villa in Tynaarlo

De villa wordt opgetrokken in materialen in onbehandelde vorm; staal beton & hout. De grote glazen gevel voor een vide over de hele breedte laat licht diep de woning binnen vallen.
Bekijk hier de video van dit project: Tynaarlo Industriële Villa Youtube

Renovatie Verbouw en Uitbouw

Nog maar 20 jaar oud maar tijd voor Renovatie Verbouw en Uitbouw we hebben dit ontwerp mogen maken van deze prachtige woning. Bekijk hier de film van dit project: Uitbouw Zuidlaren Youtube

Nul op de meter schuurwoning

Het ontwerp voor deze schuurwoning bedekt met zink en leipannen is gericht op het uitzicht op de achterliggende peizermade. Door de achtergevel te verplaatsen, wordt maximaal gebruik gemaakt van het uitzicht en de passieve zonne-energie. Het huis wordt gebouwd met duurzame, herbruikbare materialen om de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden.

Tiny House

Geniet van een efficiënt en duurzaam leven met onze Tiny House. Gemaakt van gebrand hout en bio-based materialen, biedt onze 40m2 woning alles wat je nodig hebt voor een comfortabel thuis. Met een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer, is elke inch van deze Tiny House slim ontworpen voor maximaal gebruiksgemak. Maak de stap naar een groenere toekomst en bouw jouw Tiny House vandaag nog. Bekijk hier de film van dit project: Tiny House Youtube

Circulaire recreatiewoning

Op het bestaande vakantiepark kwam de mogelijkheid voor de herbouw van een recreatiewoning, hiervoor zijn deels de bestaande bouwmaterialen hergebruikt en wordt voor de rest gebruikt gemaakt van hernieuwbare bio-based materialen.

Levensloopbestendige aanbouw Zuidlaren

Levensloopbestendig wonen hiermee kun je jouw huidige woning aanpassen, zodat je er ook op latere leeftijd comfortabel kunt blijven wonen. Dit kan door interne renovaties of door de woning te vergroten. Dit plan biedt de oplossing door het aanbouwen van een slaap-kleed-badkamer aan de bestaande woning. Hierdoor kun je blijven wonen in je vertrouwde omgeving, zonder concessies te hoeven doen aan comfort en toegankelijkheid. Laten we samen werken aan jullie levensloopbestendige woning.

Energieneutrale woning Zuidlaren


Bij deze woning ligt de nadruk op duurzaamheid, gezonde leefomgeving en laag energieverbruik. Door dampopen te bouwen met natuurlijke materialen, realiseren we een hoog score op al deze punten. De basisvorm van de woning is een schuur met leien bedekking, gedeeltelijk verschoven om een vrij zicht te creëren vanuit keuken en woonkamer over de weilanden. Door een deel van de gevel weg te snijden, wordt de binnenzijde van de houten woning zichtbaar.

Rietgedekte schuurwoning Meerstad

Deze rietgedekte schuurwoning heeft ruimtelijk uitgewerkte massieve eiken spanten, die het losstaande binnenvolume met slaap- en badkamer overspannen.

Bekijk hier de film van dit project: Schuurwoning Youtube

Renovatie Meppel

Deze arbeiderswoning gelegen op de rand van het centrum van Meppel is grondig gerenoveerd. De oorspronkelijke uitstraling is behouden en extra ruimte is toegevoegd. Bij de renovatie is gebruik gemaakt van duurzame materialen en een luxe afwerking. Dit resulteert in een unieke woning met een verbluffende combinatie van historie en moderne comfort.

Renovatie Villa Paterswolde

Deze villa in Paterswolde is volledig gerenoveerd en energieneutraal gemaakt door rondom te isoleren en duurzame installaties toe te passen.Verder is uit uitgebreid verbouwd en uitgebouwd.De grote overstekken houden de zon in de zomer buiten en laten deze in de winter binnen.

WW2 Bunker renovatie en verbouw

Verbouw en uitbouw vrijstaande woning Paterswolde

Deze woning in Paterswolde wordt verbouwd tot een energiezuinige duurzame, maar ook comfortabel en betaalbare woning.

Restauratie Transformatie en verbouw rijksmonumenten in Franeker

Door de transformatie van rijksmonumenten in Franeker te restaureren en te renoveren, wordt een bijdrage geleverd aan de oplossing van het huidige woningtekort en worden tegelijkertijd duurzaamheidsambities gerealiseerd.

Minimalistische uitbouw Zuidlaren

Voor deze woning in zuidlaren is een strak en minimalistische uitbouw gerealiseerd met een houten gevel en minimalistische aluminium kozijnen.

Bunker Enschede

Een voormalige 'bunker' gebouwd tijdens de Duitse bezetting in de jaren '40-'45, gelegen op het landgoed 't Vaneker naast het voormalige vliegveld Twente, was tot enkele jaren geleden nog in gebruik bij Defensie. Het gebouw heeft de uitstraling van een boerenschuur in het landschap en door de subtiele ingrepen is het geschikt gemaakt als woning. De ingrepen zijn uitgevoerd in contrast met de bestaande bouw waardoor de geschiedenis van het gebouw zichtbaar blijft en er een lichte woning is ontstaan. Ondanks de ingrepen blijft het archetype van de boerenschuur in stand.

Moderne of klassieke uitbouw Ureterp

Een moderne en een klassieke uitbouw zijn ontworpen om de bestaande jaren 30 woning aan te sluiten of juist in contrast te zetten. Door verschillende ontwerpen aan te bieden, was de keuze voor de bewoners eenvoudiger te maken.

Woonboerderij Lettelbert

Met behoud van de oude boerderij en het vervangen van de vervallen boerenschuur is deze Woonboerderij weer volledig bruikbaar voor de nieuwe bewoners. Door gebruik te maken van duurzame en circulaire materialen wordt de impact van dit huis zo veel mogelijk beperkt.

Contact

Wij staan u graag te woord en bespreken uw wensen en mogelijkheden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Gegevens

Zein Architecten Adviseurs
Moerdobbe 20
9472 ZP Zuidlaren